Now Reading:

Apply Pressure – N7 & Pwap

Apply Pressure – N7 & Pwap

๐Ÿ‘Ž๐Ÿพ01. Up It (This mix is at the minimum volume)
๐Ÿ†—02. Big Nose
๐Ÿ‘๐Ÿพ03. Spazzin
๐Ÿ‘๐Ÿพ04. Buccees
๐Ÿ†—05. Big West
๐Ÿ‘๐Ÿพ06. Hot Head
๐Ÿ‘๐Ÿพ07. No Hook
๐Ÿ”ฅ08. Hold On
๐Ÿ‘๐Ÿพ09. Ice Water
๐Ÿ†—10. April Fools
๐Ÿ‘๐Ÿพ11. On God
๐Ÿ‘๐Ÿพ12. Rap Beef
๐ŸŒŠ13. Street Punks

I am saving this project for when I in the mood for some ignorant yelling type shit because if I was in that mood this wouldve been a 10/10. Project wouldve been solid if the beats were a bit more complete. Its like every beat they stopped halfway through, not saying they are bad but they are very bland and a bit boring. These cats are out here just rapping there ass off and its aggressive. I am not mad at it at all, they never lost that energy they started with. I hope they can pull it off live. Its not really substance, but it is constant dose of double timed negativity and we need that sometimes. Not bad at all just needs a tiny bit of sauzon for everything else but the raps and energy. In rotation.
6/10 – John D.

Share This Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.