Now Reading:

Punken – Maxo Kream

Punken – Maxo Kream
Punken – Maxo Kream
๐Ÿ‘๐Ÿพ01. Work
๐Ÿ‘๐Ÿพ02. Grannies
๐Ÿ‘๐Ÿพ03. Capeesh f. Trippie Redd
๐Ÿ‘๐Ÿพ04. Bussdown
๐Ÿ‘๐Ÿพ05. Hobbies
๐Ÿ‘๐Ÿพ06. Go f. D. Flowers
๐Ÿ‘๐Ÿพ07. Beyonce (Interlude)
๐Ÿ‘๐Ÿพ08. Astrodome Pt. 2โ€ณ
๐Ÿ‘๐Ÿพ09. Love Drugs
๐Ÿ‘๐Ÿพ10. Pop Another
๐Ÿ‘๐Ÿพ11. Janky
๐Ÿ‘๐Ÿพ12. ATW f. 03 Greedo
๐Ÿ”ฅ13. Roaches
๐Ÿ†—14. 5200

All in all shit bangs, minus the last track, every track is catchy and for a first listen I really enjoyed it. I already can see myself jumping to this cd for when I wanna just bump and jam or even just to drive. Album has made me a fan, the production was very dope and I normally do not like the trap or even the new wave sound unless Im in the mood this was both of those things but with the things I love most about hip hop. He was rapping, he had punches, hooks, themes, told stories, and it felt genuine. I felt like I could picture where hes from just from hearing it but I can also see the quality and feel for this album. This kind of quality for someone who may be considered mid or low tier only translates to that much more passion and hard work. Right back on my rotation. Also looked him up after listening to it noticed he produces too. Fire. I am a fan.
Share This Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.